Bosgodin

Duurzaam, groen, milieu, oftewel natuurlijk theater is helemaal van deze tijd. Bosgodin Abnoba past binnen dit actuele thema en  is inzetbaar als entree act, mobiel (straat)theater of met een doorlopende korte voorstelling . Hierin zingt zij een betovering en vertelt zij het verhaal van haar ontmoeting met de groene man. Zijn herkomst is voor velen een raadsel, zijn betekenis ook.

Promotietekst:

Deze godin der bomen en boodschapper der natuur schenkt wijsheid met een optimistische kijk op het leven. Zij toont op luchtige wijze de noodzaak om de aarde en al haar schoonheid te behoeden en te behouden. Een proces van het heden en de toekomst, zoals het verleden zich heeft voltrokken. Wellicht ontvangt u van haar een talisman en ziet u in dat alle mogelijkheden die er ooit waren, nog steeds aanwezig zijn.  Inspirerende gedachten verlichten het gemoed.

Referenties:

diverse straattheaterfestivals, staatsbosbeheer ( meerdere gebieden), Ikea , Efteling,  diverse natuurparken, instellingen, scholen, boomplantdag, natuurparken

zoekt u een act met als thema natuur, mileu, bos of sprookjes ?