Organisator: Leo Snijders

Al zeker 10 jaar wordt ik met koninginnedag hartelijk ontvangen door  de organisatie en de bewoners van Capelle aan den Ijssel, ieder jaar weer een gezellig evenement en een kleine reünie . Op de eerste koninsdag was het weer een kleurrijk straattheater programma met mooie collega’s.

Dagen zoals deze in Capelle aan den IJssel zijn niet mogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers van de Stichting Capelse Festiviteiten die er zorg voor dragen, dat alles weer op rolletjes loopt en de vrijwilligers van de Stichting Capelse Festiviteiten doen dit reeds 25 jaar,  zeer klein  begonnen en is uitgegroeid tot een van de grootste Capelse Evenementen wat jaarlijks kan rekenen op 40 a 45000 bezoekers!

De Stichting is dan ook weer maanden bezig geweest om er voor te zorgen dat er weer een prachtige Koninginnedag / Koninginnekermis komt in Capelle a/d IJssel met een keur aan artiesten, straattheater (uit binnen & buitenland) kinderspelen en nog veel meer, de Stichting bestaat uit Leo Snijders, Maarten Honkoop, Ineke Honkoop, Chelly Snijders, Jos Schmets, Mike Syaranamual, Brigitte Schmets, Andry Visers en vele anderen. en nog vele anderen.

Comments are closed.