“Als zeemeerminnen al zouden bestaan, is het zeer de vraag of ze zo lang op het droge konden leven.  Het stukje zeemeermin in mij is subtiel en beter te beschrijven als een fascinatie voor deze mythologische dames. Nu er een nieuwe versie “MERMAID”  in de maak is draait alles even om deze water wezens.

De zeemeermin accenten in mijn leef omgeving zijn uiterst waardevol voor mij en brengen mij met de muziek voor de nieuwe voorstelling in de stemming voor dit project.  Nu het tijd is de eerste sneak preview te geven lijkt mij een kleine blik in mijn thuis een leuk detail.

Deze boeken hebben ik meerdere keren gelezen, momenteel staan zij weer op mijn nachtkastje voor het grijpen
Parels in overvloed, ik blijf er mee thuis komen

Deze spreuk is mij op het lijf geschreven. De glazen fles heb ik lang geleden meegenomen uit Spanje
De zeemeermin draag ik momenteel dag en nacht, de sleutel staat symbool voor het geheim van Atlantiseen kleine sneak preview van het nieuwe kostuum. 
De vele sages van zeemeerminnen laat vooral zien dat mensen vroeger dachten dat de mens het middelpunt van de schepping was.
Een wezen dat op een mens lijkt zou in hun idee ook het liefst als een mens willen of zelfs moeten leven: met mensenkleding aan, mensenvoedsel eten, het huishouden doen, boodschappen halen. Tegenwoordig zijn het juist mensen die als zeemeermin door het leven willen gaan. Je kunt uit het verhaal leren hoezeer mensen vroeger dachten dat alles wat enigszins menselijk was zich aan hun zeden en gewoonten moest aanpassen.”

Comments are closed.