zeemeermin kroonVanaf mijn troon heb ik waarschijnlijk het beste uitzicht op evenementen en festivals. Het publiek kijkt naar mij, maar natuurlijk valt er voor een zeemeermin ook veel te zien onderweg. Vooral de stralende kindergezichtjes laten mij genieten van alle optredens, zo mooi om te zien dat ik dit graag wilde delen. Een nieuwe zeemeermin kroon met een schip in koraal én een verborgen actiecamera laat mijn wens uitkomen. Op het St-ART festival is hij getest…. er moet nog een en ander aan bijgesteld worden, maar het werkt!  Ik kijk uit naar mooie momenten die ik voortaan kan bewaren.

Wanneer u een zeemeermin optreden boekt wordt u verzocht de verborgen camera niet aan te kondigen. Uit de eerste test is gebleken dat niemand deze camera heeft opgemerkt. Er wordt niet altijd gefilmd, de zingende zeemeermin heeft meerdere kronen die zij in de verschillende sets draagt.

Comments are closed.