Op Valentijnsdag werd Capelle voor het zesde jaar op rij omgetoverd tot ‘Capelle Love City’. Met verschillende Valentijnsinitiatieven werd deze hartverwarmende dag gevierd. In de bekende caravan van All You Need is Love werden filmpjes voor geliefde(n) opgenomen, liefdesfoto’s kon je maken in de photobooth in de Koperwiek en het straattheater Kabora haalde Valentijnswensen op terwijl zij het publiek toezong met haar liefdesliedjes.

op het stadsplein een prachtige 3D street art tekening van een hart.  Het was een geweldige, positieve dag vol liefde!” Spontaan ontstond een nieuw duo op deze dag, een impressie van Capelle Love City 2017

Film en foto’s: Jan van der Arend

Het lijkt een nieuwe traditie te worden, Lief zijn als Valentijns act met een all you need is love caravan. Een mooie aanvulling als decor of activiteit, in deze ruimte kunnen verschillende activiteiten worden georganiseerd als liefdes act. Het jazzy repertoire wordt voor deze uitvoering van deze valentijns act aangepast aan enkel liefdesliedjes  uit verschillende periodes. Herkenbare liedjes voor het publiek met af en toe een meezinger. De wensboom werd voor de gelegenheid meegenomen, iedereen mocht een wens doen voor zichzelf of een geliefde.

Comments are closed.