Winter-act-ValkenburgWinter Wishes is weer uit de zomerstalling gehaald voor een mooie start van het winterseizoen in Kerststad Valkenburg. Heerlijk om mijn kerst repertoire te mogen zingen, dit keer met een nieuwe geluidsinstallatie . De nieuwe installatie heeft meer capaciteit , een grotere accu en vooral de nieuwe headset geeft mij een extra hand vrij.

Zij noemen zich daar dē kerst stad van Nederland, nu ik deze kerst stad bezocht heb kan ik dit zeker beamen ! Werkelijk alle straten, winkels en restaurants zijn hier al geheel in kerst sfeer inclusief diverse kerstmarkten in de grotten binnen en buiten op het plein.  De authentieke sfeer van Valkenburg zelf maakt het gevoel helemaal compleet.  Ik heb genoten van de sfeer en de bezoekers uit verschillende landen.

opdrachtgever: Totaal Theater

Locatie : Kerststad Valkenburg

Comments are closed.